Masacru ecologic: 24 de pini şi plopi de pe Bulevard, culcaţi la pământ de un botoşănean care a concesionat un teren în zonă

copaci taiati 001Un botoşănean care a concesionat un teren de la municipalitate la ieşirea din Bulevardul „Mihai Eminescu”, înspre Iaşi, a pus la pământ nu mai puţin de 24 de copaci, pini şi plopi, de pe marginea drumului.

Din câte se pare, botoşăneanul vrea să deschidă în zonă o activitate economică, însă prin contractul încheiat cu Primăria Botoşani nu avea niciun drept să defrişeze copacii din zonă.

Poliţiştii locali cercetează cazul, cetăţeanul fiind pasibil de o amendă usturătoare, dar şi de dosar penal.

copaci taiati 002Am fost informat că pe un teren concesionat la intrarea în Botoşani, dintre Iaşi, la capătul Bulevardului, în dreptul Benzinăriei BBB, un domn care intenţionează să desfăşoare acolo o activitate economică a culcat la pământ toţi pinii şi plopii din zonă, în număr de 24 . Putem spune că este un masacru ecologic pentru municipiul Botoşani. Să tai 24 de copaci şi să nu ai nicio remuşcare şi să o faci cu nonşalanţă, asta înseamnă un grad de iresponsabilitate care nu ştiu dacă are vreo scuză. Dumnealui a primit spre concesiune terenul, dar nu avea niciun drept să defrişeze”, a spus viceprimarul Eugen Ţurcanu.

copaci taiati 003like facebookBotoşăneanul a fost contactat de poliţiştii locali, dar nu este în localitate. El a concesionat un teren de 1624 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *