Vezi cine cântă la nunta fiului senatorului Corneliu Popescu!

corneliu popescuSenatorul PP-DD Corneliu Popescu și-a găsit lăutarii pentru nunta fiului său Ștefan, care este programată a avea loc pe 27 septembrie.

Popescu a negociat și s-a înțeles, miercuri, cu Cozmiță Lascarache și ochestra sa pentru a întreține atmosfera la petrecerea organizată la restaurantul Rediu.

Cozmiţă Lascarache este cel mai potrivit lăutar pentru această nuntă. Este din Suliţa şi probabil va cânta la toate cele patru nunţi ale fiilor mei”, a declarat, pentru BotosaniNews, Corneliu Popescu.

Ştefan Popescu, în vârstă de 25 de ani, și Andreea Livia Furtună vor fi cununați de fostul director al BCR Botoşani, Sorin Andrei, şi soţia acestuia Adriana.

Nunta va avea loc în restaurantul cu o capacitate de 450 de locuri.

like facebookŞtefan este absolvent al Facultăţii de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului. Soţia acestuia, Andreea Livia Furtună, în vârstă de 22 de ani, este studentă la Medicină Veterinară.

Cei doi au făcut cununia civilă pe 30 decembrie 2013, însă acum urmează să se cunune religios.

One thought on “Vezi cine cântă la nunta fiului senatorului Corneliu Popescu!

  1. PART SI O DUNGA MARE VEDETA VAI TOTI PARLITII AU AJUNS BOGATI CU FURACIUNE A UITAT CAND UMBLA TARSOG CU PANTALONII RUPTI IN CUR CU CEI PATRU DUPA EL SI CEREA BA CARTOFI BA MURATURI PE LA PRIETENI SAU COLEGI DE SERVICIU BAAAAAAAAAAAA TOT ACOLO AJUNGI!!!!!!!!!!!! DATI SI VOI NISTE STIRI MAI INTERESANTE NU NIMICURI DIN ASTEA PARLEMENTARI SI SENATORI ACUM SUN TOTI ANAFABETII SI PENALII

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *