Servicii medicale clinice şi paraclinice contracost la Spitalul Judeţean. Vezi tarifele!

Spitalul JudeteanBotoşănenii care doresc să facă investigaţii clinice şi paraclinice la cerere la Spitalul Judeţean trebuie să scoată bani din buzunar. Comitetul Director al spitalului a stabilit tarifele pentru pachetele de servicii medicale, o familie formată din trei persoane urmând să beneficieze şi de o reducere de 10%. Măsura a fost luată pentru ca unitatea să realizeze şi venituri suplimentare.

Astfel, pachetul cu analize pentru copii cu vârste între 3 şi 12 ani va costa 240 de lei, cel destinat juniorilor cu vârste între 12- 18 ani va costa tot 240 de lei, în timp ce pachetul pentru femei cu vârste între 18 şi 50 de ani va costa 340 de lei. Acesta va conţine, pe lângă analizele de laborator, investigaţii tip ecografie tiroidiană şi de abdomen superior, ecografie endovaginală şi testul Papanicolau.

like facebookPachetul de servicii medicale pentru bărbaţi cu vârste între 18- 50 de ani va costa 190 de lei în timp ce pachetele pentru seniori- femei peste 50 de ani- 400 lei, iar bărbaţi peste 50 de ani- 320 de lei.
Sper ca publicul larg care doreşte să facă prevenţie să apeleze la noi, oferind seriozitate, oferind tarife bune„, a spus managerul spitalului, Viorel Iliuţă.

One thought on “Servicii medicale clinice şi paraclinice contracost la Spitalul Judeţean. Vezi tarifele!

  1. Ce contine acest pachet de servicii medicale, maestre Iliuta? Si daca suntem asigurati si platim lunar sume destul de mari de bani la Fondul de sanatate, pentru ce imi oferi dumneata acelasi pachet de servicii, dar contracost ?
    Nici in legatura cu analizele de laborator situatia nu este prea clara. Care sunt analizele care se deconteaza de Casa de sanatate si care sunt cele in afara pachetului de servicii asigurate, pentru care intr-adevar Spitalul ar putea sa le ofere contracost. Cam amalgamata interventia lui Iliuta – ca de obicei, dealtfel!
    Ce trebuie sa intelegem noi prin titlul din presa: servicii medicale clinice si paraclinice contracost oferite de Spitalul judetean?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *