Clădire blestemată în locul unde a funcţionat un supermarket al unei firme din Botoşani

spatiul_comercial_fidelioUn imobil situat în zona centrală a municipiului Iaşi, unde a funcţionat un supermarket al unei firme din Botoşani, a ajuns pustiu după ce supermarketul a fosst închis.

like facebookProprietarii spaţiului de 1.000 de mp  se chinuie de patru ani să îl închirieze organizând licitaţii săptămânal şi în ciuda unui preţ accesibil nimeni nu este interesat. Este vorba despre spaţiul de pe strada Independenţei unde a funcţionat supermarketul Fidelio.

„Noi am organizat licitatii in fiecare saptamana, vinerea, dar nu se prezinta nimeni. Pretul de inchiriere este de 30 de lei pe metru patrat si nu s-a schimbat deloc in cei 4 ani de cand il administram. Unii care au intrebat vor sa compartimentam spatiul, insa nu putem face asta. Exista o hotarare de Consiliu Local si noi trebuie sa il vindem in aceasta varianta, cu aproape 1.000 de metri patrati”, a spus Cristian Starica, directorul SC Ecopiata SA.

SC Fidelio SRL a functionat vreme de cativa ani deasupra Pietei Independentei din Iasi. Dupa ce firma a intrat in insolventa, in anul 2010, punctul de lucru de la Iasi a fost inchis odata cu alte 14 magazine din tara. Afacerea a inceput sa scartaie inca din 2009, pe fondul crizei financiare, si a adunat datorii peste datorii. La acea vreme, au inceput sa apara intarzieri tot mai mari la plata facturilor catre partenerii comerciali. Administratorii Pietei Independentei, SC Ecopiata SA, au sustinut ca magazinul din Iasi a avut cateva restante in momentul in care si-a strans bagajele si a parasit locatia.

Sursa Bzi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *