Ultimatum dat de primarul Portariuc firmei Victor Construct

ovidiu portariuc si victor mihalachi strada primaverii botosani4Primarul Ovidiu Portariuc a purtat, luni, noi discuţii cu reprezentanţii firmei Victor Construct pe urgentarea lucrărilor la strada Primăverii. Edilul municipiului Botoşani a declarat că a obţinut promisiunea din partea reprezentantului firmei că va începe asfaltarea străzii săptămâna aceasta. Portariuc a dat şi un ultimatum firmei care realizează lucrarea, în caz contrar ameninţă cu rezilierea contractului.

like facebookPână la sfârşitul săptămânii trebuie să înceapă turnarea  asfaltului, în caz contrar vom trece la măsuri mai dure„, a spus Portariuc.

De altfel, Portariuc a transmis un avertisment de relizere a contractului către firma Victor Construct şi în şedinţa de Consiliu Local de sâmbătă.

 

One thought on “Ultimatum dat de primarul Portariuc firmei Victor Construct

  1. Domnule Ponta- riuc, da apartamentele promise cand sunt gata ? Vine si mascariciul de mazare la inaugurare? Eu cu cele sase pixururi culese in parc cand alergati in campanie cu trepadusii dvs ce fac domnule????? POT SA LE ARUNC LA COS?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *