Viceprimar după aprobarea ordonanţei traseismului: Stau cu geanta la uşă ca femeile însărcinate şi sunt pregătit în orice clipă să plec

viceprimar eugen turcanuViceprimarul municipiului Botoşani, Eugen Ţurcanu, este convins că Ordonanţa privind legalizarea traseismului politic va produce multe efecte şi pe plan local. Ţurcanu spune că în cazul în care PSD îşi formează majoritate în Consiliu Local este pregătit să plece de pe funcţia de viceprimar, fără să facă presiuni, aşa cum s-a întâmplat în cazul fostului viceprimar Cosmin Andrei.

like facebookStau cu geanta la uşă ca femeile însărcinate şi sunt pregătit în orice clipă să plec. Am ştiut de când am venit pe acest post că va fi o chestie neconstructivă. Duc un război de uzură cu un om care nu are nicio preocupare cu problemele oraşului. Nici nu înţelege ce să facă pentru oraşul acesta. Am ştiut în ce mă băg şi îmi asum lucrul acesta: să plec fără să-l dau în judecată pe Cosminel, că el se agită să vină înapoi să fie unealta şi colectorul domnului primar, fără să fac tămbălău sau să plâng pe la uşi, să mă încui prin birouri sau să fung. Am plecat, la revedere!”, a spus Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *