Foto! Karatiştii botoşăneni s-au pregătit în Tabăra Agafton

karatisti agaftonIn perioada 28-31 august a avut loc la tabara ,,Codrii de Arama ,, din Agafton cantonamentul organizat de Asociatia Judeteana de Arte Martiale Botosani. Au participat 17 sportivi cu virste cuprinse intre 9-17 ani ce au obtinut rezultate medaliate in anul sportiv 2013-2014 la concursurile nationale si europene de QWAN KI DO. Antrenamentele au fost conduse de Victor Trofin centura neagra 2 Dang si Eugen Turcanu centura neagra 3 Dang (coordonator tehnic pentru jud Botosani). Scopul acestui cantonament a fost demararea pregatirii sportivilor in vederea participarii la ,,Cupa Internationala Botosani ,, ce se va desfasura in perioada 29-30 noiembrie 2014 la Sala Polivalenta din Botosani.

karatisti agafton 1Antrenamentele, cate trei in fiecare zi,  debutau  la ora 6  si au constat in refacerea conditiei fizice dupa perioada de vacanta precum si de exersare a procedeelor de lupta.

Acesta actiune face parte din finantarile nerambursabile sprijinite de Municipiul Botosani si al Consiliului Local Botosani pe anul 2014. like facebookContinutul acestui proiect nu reflecta neaparat pozitia Municipiului Botosani si nu implica nicio responsabilitate din partea acestuia.karatisti agafton 2

Sursa: comunicat presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *