Viceprimarul Ţurcanu: Sunt care umblă cu câte 20.000-30.000 euro prin buzunare şi sacoşe şi le oferă avantaje celor din alte partide

Eugen TurcanuAcuze grave aduse de viceprimarul Eugen Țurcanu la adresa liderilor PSD. Acesta susține că deja cei de la PSD  umblă cu câte 20.000- 30.000 euro prin buzunare și sacoșe și le oferă avantaje celor din alte partide pentru a trece în barca lor. Țurcanu susține că următoarea perioadă va fi extrem de dificilă din punctul de vedere al așezării oamenilor într-un partid, dată fiind faptul că traseismul politic a fost legalizat.

Le oferă posturi, avantaje. Mă mir că serviciile de specialitate nu reuşesc să realizeze un flagrant în sensul acesta. Sunt ofertaţi oamenii de parcă sunt nişte obiecte. În 45 de zile  intră în vigoare acea ordonanță. Jocurile sunt deschise”, a menționat Țurcanu.

El spune că nu știe dacă vor fi liberali sau democrat-liberali care să treacă la PSD, însă susține că sunt doi consilieri locali ai PSD care vor să părăsească această formațiune politică

like facebookSunt și din partea PSD cel puțin doi consilieri care vor să plece de acolo pentru că s-au săturat să fie tratați ca niște obiecte, ca unul ca Tincu să țipe și să urle la ei cu mâinile la spate și cu biciul de parcă ar fi niște vite. Domnul Portariuc nu știe să comunice cu oamenii în jurul lui, atunci noi vom fi deschiși la orice colaborare, dacă vom găsi înțelegere cu respectivii domni și se regăsesc în programele politice ale noastre„, a adaugat Turcanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *