Flutur despre ordonanţa privind migrarea primarilor: Este un furt al voturilor post-factum

Florin Turcanu Catalin Flutur ACLCopreşedintele Alianţei Creştin Liberale PNL-PDL, Cătălin Flutur, acuză PSD şi pe Victor Ponta că vor să fure alegerile prezidenţiale. El a spus că acea Ordonanţă de Urgenţă „de a lua primarii cu japca”  încalcă dreptul cetăţeanului de a fi reprezentat.

La vot când merge, cetăţeanul alege nu numai persoana, ci şi partidul din care face parte persoana. Este un furt al voturilor post-factum. Dar mai grav este şi un furt anticipat pentru alegerile prezidenţiale. Sunt convins ca PSD şi Ponta vor să fure alegerile prezidenţiale prin ceea ce fac acum. Fraudarea alegerilor prezidenţiale nu se face numai prin această ordonanţă. Ponta, care este competitor, a mai dat o urgenţă care permite votul multiplu şi turismul electoral.  Nu mai sunt secţii de votare speciale pentru cei care vin din alte localităţi„, a afirmat Flutur.

like facebookACL contestă vehement ordonanţa care dă liber traseismului politic. Flutur consideră că ar fi fost normal ca ordonanţa respectivă să fie discuatată cu toate partidele politice şi să fie chiar supusă unei dezbateri publice.

One thought on “Flutur despre ordonanţa privind migrarea primarilor: Este un furt al voturilor post-factum

  1. Mai Fluturas, de unde stii tu ca Ponta vrea sa fure alegerile prezidentiale? Ai experienta din anii trecuti? Cunosti secretul furtului de voturi, ca altfel nu pot sa inteleg cum s-ar putea fura daca in salile sectiilor de votare sunt reprezentate toate partidele? Ca fiecare votant prezent – care voteaza – semneaza si pe o lista, nu?
    Daca primarii se muta de la un partid la altul – ceea ce nu este un lucru normal – nu inseamna ca se incalca dreptul cetateanului de a fi reprezentat. Esti intr-o mare eroare ! Pentru ca cetateanul este reprezentat in continuare de acel primar. Problema urata este alta: ca cetateanul si-a dat votul unui partid sau unui candidat care reprezenta un anumit partid si acum se trezeste ca a votat pentru n alt partid. Dar asta-i alta problema. Ce Dumnezeu, Fluturas, te stiam mai copt la minte!
    Cu baliverne cde astea vrei sa cistigi voturi in Botosani? Acesti gogosi sunt buni pentru satele Prisaca sau Ivancauti, sau Balinti, sau Luparia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *