Un botoşănean şi-a aruncat geanta şi a luat-o la fugă când a văzut un echipaj de jandarmi. Vezi motivul!

Jandarmi (1)Un bărbat de 40 de ani, din municipiul Botoşani, care se ocupă cu comerţul ilegal de ţigări, s-a dat de gol în momentul în care a văzut un echipaj de jandarmi. Acesta avea asupra sa o geanta, iar marţi dimineaţă, când a dat nas în nas cu o patrulă de jandarmi pe strada Poştei, a aruncat-o şi a luat-o la fugă.

La controlul genții, jandarmii au gasit: 66 pachete de țigări de proveniență Ucraina și Republica Moldova, un telefon mobil și alte bunuri personale. Totodată jandarmii au găsit în geantă şi documentul de identitate care le confirma, cine este proprietarul genții abandonate.

like facebook„La scurt timp, la sediul I.J.J. Botoșani s-a prezentat A.M. de 40 de ani solicitând bunurile personale din geantă, declarând că pachetele de țigări din geantă nu sunt ale lui, ci… ale soției sale. În urma verificărilor efectuate, jandarmii i-au întocmit lui A.M. actele de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,, deținere și transport a unor bunuri și mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscut că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acestuia”, se precizează într-un comunicat de presă.

Dosarul în cauză fiind înaintat pentru soluționare, structurii specializate din cadrul I.P.J. Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *