Dispeceră la Europ Taxi decedată într-un accident la Iflov

nastase alexandra dispecer europ taxi accident ilfovTânăra care a decedat, marţi în accidentul rutier petrecut în judeţul Ilfov, lucra ca dispecer, din toamna anului trecut, la firma Europ Taxi din Botoşani.

Alexandra Năstase, de 26 de ani, s-a pornit la Bucureşti cu colegul său, Sorin Păvăloaie, într-un autoturism Renault Megan, înscripţionat ca Taxi, însă surse neoficiale susţin că transportul nu s-a efectuat ca o cursă de taximetrie ci era particular.

La întoarcere şoferul, cu experienţă în taximetrie, a intrat într-o depăşire, în zona localităţii Şindriliţa  şi  nu a mai reuşit să revină pe banda sa de mers izbind o autoutilitară ce venea de pe contrasens. În urma impactului pasagera din dreapta a decedat.

Colegul său a suferit mai multe traumatisme fiind transportat, împreună cu şoferul autoutilitarei la un spital din Bucureşti.

Taximetrist botoşănean implicat într-un accident mortal în Ilfov

4 thoughts on “Dispeceră la Europ Taxi decedată într-un accident la Iflov

  1. niste dobitoci de copii facuti din plictiseala care se dau mari soferi si prin oras de zici ca sunt la formula 1.cu sa te bagi in depasire daca vezi ca vine masina si nu ai timp sa faci depasirea????sper sa ajungi la puscarie ptca ai omorat un suflet atat de tanar numai ca sa te dai tu ciumeg

  2. Experienta in taximitrie nu inseamna ca are experienta la volan, stim cu toii prea bine cum circula taximetristii si care sunt legile lor.
    Pe langa toate informatiile eronate …i-ati gresit inclusiv numele tanarului taximetrist de 28 de ani.
    Dumnezeu sa o ierte ! A murit din cauza „experientei” taximtristului…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *