Comercianţii din Piaţa Viilor vor fi mutaţi, de săptămâna viitoare

piata legumePrimarul Ovidiu Portariuc susţine că lucrările de modernizare a Pieţii Viilor vor demara în cel mai scurt timp, după ce consilierii locali vor aproba un proiect privind mutarea tarabelor din piaţă. Edilul susţine că introducerea acestui proiect pe ordinea de zi a şedinţei din luna august a fost şi motivul amânării cu două zile a acesteia.

Va fi un proiect pentru utilizarea parcării din zonă, care nu putea fi pus pe o notă anexă. Consilierii solicită să studieze ordinea de zi şi am preferat să respectăm procedura şi să le dăm timp să studieze ordinea de zi„, a spus Portariuc.

Pe perioada reabilitării, tarabele vor fi mutate în parcarea cu plată din zonă.  În urma licitaţiei, câştigătoare a fost desemnată societatea comercială Aquaterm SRL, cea care a venit cu o ofertă de 725.661,77 lei.

like facebook Reabilitarea Pieţei face parte dintr-un proiect transfrontalier cofinanţat cu fonduri europene, în valoare de 192.826 de euro.

Prin implementarea proiectului, Piaţa Viilor va beneficia de lucrări de amenajare, igienizare şi dotare. În acelaşi timp, va fi mărită capacitatea de ocupare a pieţei şi perimetrul acesteia va fi mărit, astfel încât să poată funcţiona pe întreaga perioadă a anului, fără întreruperi cauzate de vremea nefavorabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *