Anunţ! Primăria derulează lucrări de reparaţii pe mai multe străzi

reparatii Str Octav BancilaPrimăria Botoşani aduce la cunoștina cetăţenilor faptul că în intervalul  25-29 august continuă lucrările de reparaţii şi întreţinere a străzilor din oraș.

În această perioada se efectuează intervenții pentru reparaţii şi întreţinere pe următoarele străzi din municipiul Botoşani: Strada Octav Băncilă.

Plombări străzi: strada Victoriei (trepte acces Piața Mare), strada I.C. Brătianu, strada Elena Rareș. Împietruiri străzi: strada Izvoarelor, strada Dubalari, strada Casin, strada 1 Mai, strada Cronicar Neculce, strada Spatar Milescu. Marcaje străzi: Aleea Liceului.

like facebookMenţionăm faptul că în cazul în care timpul de lucru va fi nefavorabil lucrărilor de marcaje rutiere, termenele de execuție se vor decala până când timpul va permite realizarea acestora.

Sursa: comunicat presă

One thought on “Anunţ! Primăria derulează lucrări de reparaţii pe mai multe străzi

  1. Porcariuc, ce se mai aude cu str. Maramures?
    In ianuarie ti-ai tiparit cu mare tam-tam o fituica cu „marile realizari” ale mandatului! In acea fituica te laudai ca anul acesta se va reabilita str.Maramures!
    Sau te vei apuca de reabilitat prin octombrie-noiembrie cand vremea este „foarte frumoasa” si-ncepe campania pentru prezidentiale! Doar e nevoie de bani in campanie pentru mituit prostimea sa-l aleaga pe avorton-pontac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *