Conducerea Spitalului Judeţean renunţă la tăierea sporurilor, însă umblă la salarii. Vezi ce măsură ia pentru redresarea spitalului!

Florin Turcanu, trist la birouReprezentanţii Consiliului Judeţean, respectiv ai Spitalului Judeţean,  iau în calcul o nouă măsură pentru redresarea unităţii spitaliceşti. Florin Ţurcanu, preşedintele CJ, a declarat că se renunţă la ideea de tăiere a sporurilor, însă are în vedere o altă soluţie: tăierea salariilor angajaţilor pe termen limitat, cu angajamentul achitării acestora în momentul în care unitatea spitalicească nu va mai avea datorii. Şeful CJ a făcut un apel la sindicatele din sănătate să susţină această măsură.

like facebookNu vom mai umbla la sporuri, dar vom diminua salariile pe o perioadă scurtă de timp, cu condiţia să le dăm înapoi. Va fi maxim trei luni şi cu acceptul sindicatului, la care facem chiar apel să înţeagă situaţia. Aşa am făcut la apă. Am mers o perioadă cu 80% reducere din salar şi am ajuns la un buget foarte bun„, a declarat Florin Ţurcanu, preşedintele CJ.

El a spus că urmează să se stabilească procentul cu care vor fi tăiate salariile.

2 thoughts on “Conducerea Spitalului Judeţean renunţă la tăierea sporurilor, însă umblă la salarii. Vezi ce măsură ia pentru redresarea spitalului!

  1. Nu e prost,e smecher.Nu toata lumea are sporuri in spital ci doar anumite sectoare,urgente,neonatologie,psihiatie ,ATI ,SIDA si anatompatologie putand ajunge pana la 75%.DAR FITI ATENTI MODIFICAREA SALARIULUI SE OPEREAZA IN CARTEA DE MUNCA DECI VA AFECTA SPOR,PENSIE .In general de aceste sporuri beneficiaza cadrele medii,medicii neavand sporuri.Asadar cei mai afectati vor fi medicii care sant mai putini si pe care Turcanu ii santazeeaja cu telefoanele afisate in spital de unde sa-i sune pacientul care da spaga.Asa ca mucles,Sindicatul e aservit partidului,salariatii nu prea stiu legea,asa ca sclavagiti pe mosia baronului fratilor !

  2. @ITM Desteptule/Desteapto,vorbesti complet pe dinafara…..se observa ca esti postac(a) cretin(a)….te-a tocmit PSD-ul sa balacaresti aici…nea’ consileru’ Opisanu ?… o eventuala micsorare a salariilor nu va afecta in nici un fel medicii,pentru ei exista/vor exista si alte surse de venit…consistente…,altele decat salariul oficial ori spaga de care zici….asadar,nu plange matale de mila doctorilor….oricum,la cat de calic(a) esti,nici nu ai de unde sa dai spaga…. medicii primesc sporuri de 75-100%,nu numai personalul sanitar….mult sictir si plimba ursul!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *