Cornel Şfaiţer: Ilie Năstase s-a rugat să câştige FC Botoşani

cornel sfaiter fc botosaniPreşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a avut un invitat special la meciul, de duminică, cu U  Cluj.

like facebookFostul mare tenismen, Ilie Năstase a dat lovitura de start a meciului şi a stat în tribunele Stadionului Municipal.

Oficialul clubului a povestit, după meci, că Năstase a trăit ca orice suporter botoşănean partida, rugându-se ca gazdele să câştige pentru a aduce o bucurie botoşănenilor.

” A fost pentru prima dată în Botoşani, i-a plăcut oraşul, stadionul şi chiar a ţinut cu FC Botoşani. Vorbeşte de fotbal la fel de mult ca de tenis. Va ajunge şi la Iaşi şi sper să le ţină noroc şi lor. Despre meci pot spune că a fost o victorie preţioase, am acumulat trei puncet foarte importante.  În campionatul trecut Lemnaru ne-a marcat trei goluri din două ocazii. Astăzi am avut şansă noi. U. Cluj este o echipă bine organizată şi care s-a apărat foarte bine. A fost o etapă interesantă. Nicio echipă nu mai este favorită. Toate echipele vor ceda puncte în acest campionat. Îmi doresc enorm de mult să învingem Dinamo şi sperăm să fie o sărbătoare. Vom juca în premieră la ora  21.00 pe Municipal. O să mă bucur cel mai mult dacă batem Dinamo. FC Botoşani poate obţine rezultate cu oricare echipă. Putem crea surprize”, a spus Cornel Şfaiţer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *