A ieşit la plimbare cu maşina deşi avea permisul suspendat şi o alcoolemie ridicată

Politia noaptea accidentUn tânăr de 23 de ani din Botoşani a fost prins conducând un autoturism sub influenţa alcoolului şi cu permisul de conducere suspendat. Gabriel Ghileschi a fost oprit, sâmbătă, în trafic, pe DN 29 B, în localitatea Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu. Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat; i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că tânărul avea permisul de conducere suspendat din data de 19 aprilie 2014.

like facebookAcum, el este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *