Florin Ţurcanu: Cu o altă ocazie nu o să îmi mai iau consilierii la cursuri şi mă gândesc dacă mă mai duc şi eu

Florin Turcanu si RoxanaPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu vrea să mai meargă la cursuri de perfecţionare în administraţie după ce a fost criticat că a fost la perfecţionare la mare împreună cu consilierii săi.  Acesta şi-a cerut scuze că şi-a luat consilierii şi spune că nu va mai face acest lucru.

like facebook„Am considerat că va fi o acţiune benefică pentru ei, că vor învăţa ceva, dar ca om politic a fost o acţiune neispirată şi mi-o asum. Cu altă ocazie nu o să îi mai iau şi mă gândesc dacă mă mai duc şi eu”, a spus Florin Ţurcanu.

El suţine însă că a fost un cursant silitor şi nu a lipsit de la ore.

„Credeţi că atât naiv sunt, nu mi-am dat seama că sunt monitorizat şi urmărit, dacă nu mă duc? Sunt foarte atent cu ceea ce fac. M-am dus la fiecare curs şi m-am pus în faţă să mă pozeze să nu fac vreo scăpare”, a mai afirmat Florin Ţurcanu.

În ciuda faptului că a fost mare nu a stat la plajă, dar a recunoscut că a ieşit la plimbari. În apărarea sa a mai menşionat că a plecat cu maşina instituţiei întrucât a făcut o reducere la combustibil, în situaţia în care mergea cu maşina proprie deconta carburantul, iar aşa a folosit cota lunară de combustibil alocată instituţiei.

Cursurile de perfecţionare de la Neptun au costat 7.000 de lei de cursant, costurile fiind suportate din bugetul CJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *