Un puşti de 14 ani, tâlhărit de un ţigan

masina jandarmiUn puşti de 14 ani a rămas fără banii din buzunar, după ce a fost tâlhărit de un ţigan. Evenimentul a avut loc duminică seară, iar la scurt timp după ce a rămas fără suma de 72 de lei puştiul a întâlnit o echipă de jandarmi, care patrula pe strada Primăverii.

Victima le-a declarat jandarmilor că a fost tâlhărită de o persoană de etnie rromă i-a sustras o sumă de bani din buzunar şi a fugit spre strada Griviţa cu o bicicletă .

„În scurt timp, persoana respectivă a fost  identificata de catre jandarmi după semnalmente, în trafic. Dupa care, la controlul corporal preventiv, a fost găsită  suma de 72 lei, în buzunarul de la pantaloni a persoanei de etnie rromă. De asemenea, acesta din urma a recunoscut jandarmilor ca el a fost cel care sustras banii tanarului de 14 ani”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

like facebookJandarmii au intocmit actele de  sesizare sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”, dosarul fiind înaintat pentru soluționare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Intreaga suma de bani a fost predata proprietarului.

One thought on “Un puşti de 14 ani, tâlhărit de un ţigan

  1. Exista vreaun plan de masuri al autoritatilor locale de a reduce acest val de talharii in plina strada care se intampla in ultima perioada la noi ?????
    Presa ar trebui sa preseze mai mult autoritail si sa ceara masuri, nu se poate in secolul 21 sa fie aici ca in Vestul salbatic. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *