Ţurcanu se încruntă la primari: Cine nu trage la prezidentiale pentru PNL pleacă din partid

Florin Turcanu la conferinta judeteana a PNL BotosaniLiderul PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, le trimite un avertisment clar primarilor liberali. Ei îi ameninţă pe cei care nu vor munci pentru partid că vor părăsi PNL a doua zi după alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Ţurcanu spune că, dacă primarii ar face campanie pentru Klaus Iohannis, PNL ar trebui să câştige alegerile prezidenţiale în judeţ. În schimb, el spune că mai mulţi primari „joacă la două capete”.

like facebookSper acum ca toţi să înţeleagă că sunt obligaţi, conform statutului, să se implice în campanie, iar eu ca preşedinte nu am să mai accept ca un primar care nu se implică să mai fie membru PNL de-a doua zi. Nu putem ţine un primar care joacă cu PSD şi e doar cu numele la PNL”, a spus preşedintele PNL.

2 thoughts on “Ţurcanu se încruntă la primari: Cine nu trage la prezidentiale pentru PNL pleacă din partid

  1. Iata un alt discurs grobian – marca Turcanu: cica orice primar care nu face campanie pentru Iohannis nu va mai fi membru PNL ! In primul rind, membrii PNL nu pot fi exclusi de orice Turcan, ci doar organizatia sau organismul colectiv de conducere; in al doilea rind, excluderea inseamna sa probezi ca acea persoana nu s-a implicat. Daca procentul de voturi va fi micut, micut, asta nu inseamna ca primarul unei comune nu s-a implicat in campanie, ci va reflecta realitatea: ca oamenii nu-l vor pe Klaus Verner de presedinte. Are Romania destui romani pentru aceasta functie de stat.
    Oare de ce Turcanu este atit de virulent? Sa fie efectul ultimului sondaj de opinie, in care Iohanis ( cel mai mare liberal din Romania!)nu are decit 24%? Problema in discutie: este Klaus Verrner liberal?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *