Florin Ţurcanu: Este puţin probabil să mai candidez la Consiliul Judeţean

florin turcanu gheorghe sorescu la primariePreşedintele PNL Botoşani nu mai vrea să fie mai fie şef la Consiliul Judeţean. El se gândeşti la modul cel mai serios ca la urmărtorele alegeri să mai candideze la acest post.

Probabilitatea estimată de şeful judeţului pentru o nouă candidatură este de 2%.

like facebook„Este puţin probabil să mai candidez. Dacă astăzi mă întrebaţi, 2% este probabil. Şi eu sunt rugat să mă duc la Suceava, dar, deocamdată, rămân la Botoşani. Dacă o să fac sondaje şi o să apreciez că cetăţenii din judeţul Botoşani nu-şi mai doresc cu Ţurcanu în politică, iar Ţurcxanu nu vrea să mai rămână în politică, am şi alte oportunităţi. Pot să fac politică şi în alte judeţe, dacă în Botoşani nu mai pot. De la o zi la alta îmi dau seama că, critica este prima apreciere şi nu are rost. Familia mea poate trăi liniştită fără ca, capul familiei să fie criticat”, a declarat Florin Ţurcanu.

Acesta  a mai adăugat că dacă mai rămâne în politică opţiunea va fi către Parlament, iar dacă va renunţa la politică, se va întoarce la afacerea sa de la Suliţa.

 

4 thoughts on “Florin Ţurcanu: Este puţin probabil să mai candidez la Consiliul Judeţean

  1. Te duci in alte orase sa ii mananci si pe altii ? Sau sa mai tarai cateva rude si pe acolo ?! Dispare din politica !!!

  2. Eu te votez daca imi spui ce ai facut pana acum in judet. Mai bine pleci la altii,dar pana atunci invata putina gramatica,macar elementele de baza ca rau mai vorbesti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *