Mihai Ţurcanu se transferă din PNL Botoşani

mihai turcanu pnl botosani1Fratele preşedintelui Consiliului Judeţean părăseşte PNL Botoşani. Anunţul a fost făcut, marţi, de Florin Ţurcanu care i-a sugerat fratelui să părăsească filiala dacă doreşte să facă în continuare politică sau să ocupe funcţii de conducere în partid. El a spus că Mihai Ţurcanu va pleca la Neamţ, unde va fi secretar.

„I-am sugerat acest lucru fratelui meu pentru a nu mai fi acuzat că îmi aduc familia în conducerea PNL. Se va transfera la filiala PNL Neamţ şi va conduce, împreună cu preşedintele , cu echipa de acolo. Aşa este corect să facă, pentru că el îşi doreşte să mai facă politică pe viitor”, a afirmat Florin Ţurcanu.

Mihai Ţurcanu se va transfera până la sfârşitul acestei săptămâni.

4 thoughts on “Mihai Ţurcanu se transferă din PNL Botoşani

  1. Pai ti se pare ca esti acuzat pe nedrept? Asta ai facut ti-ai adus familia cu tine in partid si in CJ la toti le-ai dat functii si locuri de munca . Ai adus incompetenti si ai executat oamenii cu capul pe umeri.
    Oare nu te gandesti ca mandatul pe care il ai nu dureaza o vesnicie ? Oare nu te gandesti ca nu vei mai pupa o asemenea functie sau mai inalta?

  2. Tu cand ai de gand sa ne lasi ? Impreuna cu PDL tau de suflet du-te, poti sa-ti si decontezi plecarea! Pt. fratele tau vom suferii in tacere, mare pierdere, mare dezamagire!!
    Daca nu plecati de buna voie, veti pleca dupa alegeri sa cand DNA va va ajuta !!

  3. Eu nu ii inteleg pe cei ce comentează atat de acid. Ei nu pricep ca turcanu a fost ales de oameni si ca este iubit de majoritatea botosanenilor? Păstrati-va opinia pt ziua alegerilor

    1. A fost ales de oameni pentru ceea ce a promis ca face, felul cum a vorbit …etc nu a fost ales pentru ceea ce a devenit (alt om) dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta. Esti cumva apropiat infractorului ? Ti-ai pus numele ca sa ii arati ca il sustii ? Il iubesc botosanenii….la fel cum se iubesc soarecii cu pisicile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *