Botoşăneancă reclamată după ce a ţepuit o familie din Austria unde a lucrat

O botoşăneancă a ajuns să fie reclamată de o firmă de plasare a forţei de muncă în Austria, după ce a făcut o pagubă la familia unde a lucrat şi nu s-a mai întors la serviciu.

buletin dan lacramioara austriaCazul botoşănencei Lăcrămioara Dan a fost prezentat pe o pagină de socializare a firmei Gemeinsan, specializate în plasarea forţei de muncă.

like facebookReprezentanţii societăţii susţin că au fost duşi în eroare de femeie după ce s-a plâns că firma cu care plecase iniţial în Austria îi percepea un comision uriaş, 400 de euro din cei 900 de euro pe care îi primea de la familia pacientului pe care îl îngrijea. Societatea de plasare a forţei de muncă i-a oferit sprijin şi i-a căutat un loc de muncă.

Iniţial au găsit o familie, însă la scurt timp pacientul s-a plâns de modul cum lucrează botoşăneancă şi au căutat un alt loc de muncă. La al doilea loc de muncă Lăcrămioara Dan a început să vorbească mult la telefonul austriecilor cu cei din ţară, iar factura a ajuns la 700 de euro. Botoşăneanca a plecat în concediu în ţară şi nu s-a mai întors şi nici nu mai răspunde la telefon. Reprezentanţii Gemeinsan susţin că vor să o sancţioneze în instanţă.

„Facerea de bine,…….’ ‘Doamna’ s-a simtit deja bine asezata, si a inceput sa sune acasa de la telefonul familiei facand o suma de 700 Euro. Acum, incepe marea actiune. Ea, ‘doamna’ este deja plecata acasa,(in concediu) si cand era deja stabilit termenul sa se intoarca la lucru, nu mai raspunde la telefon, iar familia doreste sa primeasca banii de pe factura de telefon. Acesta nu este singurul lucru care I se poate reprosa mai sunt si altele . Urmare acestei intamplari, am reusit sa aflam traseul acestei ‘doamne’ si prin alte firme si familii si am aflat si mai multe despre ea. Undeva trebuia sa se sparga ulciorul. La noi s-a spart. Vom actiona civilizat cu proces si dovezi si martori. Avocatul nostru din Romania a inceput procedura juridica”, susţin reprezentanţii firmei de plasare a forţei de muncă.

 

2 thoughts on “Botoşăneancă reclamată după ce a ţepuit o familie din Austria unde a lucrat

  1. Acum o gasiti sub numele de Anuta Lacramioara conform dosarului 6667/193/2015 de la Judecatoria Botosani si face noi victime si da tzepe angajatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *