Zeci de directori de școli cu securea deasupra capului. Mihaela Huncă: Vor mai fi schimbări

mihaela hunca iunieConducerea Inspectoratului Școlar Județean va definitiva până la sfârșitul săptămânii numirile directorilor în școli. Asta după ce, într-o primă etapă, IȘJ a făcut publică lista cu primii directori schimbați. În etapa a doua, ar mai trebui să primească delegații aproape 40 de directori. Șefa IȘJ anunță că vor mai fi schimbări în rândul directorilor de școli.

like facebookActivitatea de evaluare a directorilor, mai concret inspecțiile de evaluare s-au finalizat vinerea trecută, ori nu se puteau lua niște decizii înainte de a se finaliza activitatea de evaluare a directorilor. Până la sfârșitul acestei săptămâni, sigur va fi un Consiliu de Administrație pentru completarea listei. Nu într-un procent de 100%, dar vor fi și schimbări„, a spus Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

Până la această dată s-au făcut propuneri doar pentru 119 directori de școli.

3 thoughts on “Zeci de directori de școli cu securea deasupra capului. Mihaela Huncă: Vor mai fi schimbări

  1. Numiti oameni capabili care sa nu amestece orele de curs cu functia pe care o detin.Aluzie fac la doamna director a Liceului de arta Stefan Luchian Papadie B., profesor de limba romana,care la unele clase de gimnaziu a facut mai putin de jumatate din orele din programa alocate .

  2. La Textil sunt profesori capabili care pot fi buni directori. Persoanele care sunt pe functie in momentul de fata se exclud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *