Protecţia Copilului a început ancheta în cazul tânărului mort la piscină. Vizat: asistentul maternal

dan slincu dgaspcComisia de anchetă de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului va stabili până pe 29 august, dacă asistentul maternal se face vinovat în vreun fel de moartea tânărului de 17 ani, mort săptămâna trecută în urma unui accident la piscină. Potrivit directorului DGASPC, Dan Şlincu, comisia respectivă va verifica aspectele care au dus la evenimentul nefericit.

Noi vrem să vedem dacă asistentul maternal are vreo vină, pentru că de celelalte aspecte se ocupă Poliţia. Dacă o persoană se face vinovată, ar trebui să plătească. Am pierdut un copil, o viaţă, iar Valentin Mistreanu erau un copil bun, un copil care a intrat la liceu cu 9,53.  Această doamnă chiar a avut grijă de copil. Se poate întâmpla şi în familie un astfel de eveniment. În cazul în care nu i se pot aduce acuze, i se mai poate da un copil„, a spus Şlincu.

like facebookAsistentul maternal care l-a avut în grijă pe Valentin Mistreanu, mort săptămâna trecută, mai are în îngrijire un copil din sistemul de protecţia copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *