Încerca să treacă frontiera cu un pistol şi 12 cartuşe, fără permis

pistol, armeUn bărbat de 29 de ani din Republica Moldova a fost depistat, la sfârşitul săptămânii trecute, de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca împreună cu inspectorii vamali, cu un pistol şi cartuşe asupra sa pentru care nu avea documente. Vadim M., în vârstă de 29 ani, care conducea un autoturism marca Chevrolet, înmatriculat în Republica Moldova.

like facebookÎn urma verificărilor specifice efectuate, echipa de control a constatat că persona în cauză deţine un pistol marca Ekol şi un număr de 12 cartuşe, tip capsă, pentru care nu deţine permis de armă şi nici autorizaţie de introducere respectiv, de tranzitare pe teritoriul României.

Pe numele său, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Conform prevederilor legale pistolul şi cartuşele au fost ridicate urmând a fi predate  lucrătorilor din cadrul la I.P.J. Botoşani- Serviciul Arme şi Muniţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *