15 tone de furaje distruse de un fumător neglijent

furajeUn fumător neglijent a produs unei familii din satul Brehuieşti, comuna Vlădeni, o pagubă de peste 3.000 de lei. La atât se ridică valoarea bunurilor distruse într-un incendiu produs în noaptea de 17 spre 18 august.

Pompierii botoşăneni au acţionat mai bine de trei ore pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor, fiind protejate de foc casa şi anexele gospodăreşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost anunţat despre producerea evenimentului puţin după miezul nopţii. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă.

like facebookLa sosirea gărzii de intervenţie, ardeau furajele, existând pericolul ca flăcările să se extindă la construcţiile din gospodărie.

Intervenţia a fost îngreunată pe de o parte, de cantitatea mare de furaje care întreţineau arderea, iar pe de altă parte de faptul că trebuiau protejate celelalte nutreţuri pentru ca focul să nu se extindă.

Flăcările au distrus cca. 15 tone de furaje. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de cca. 70.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *