A fost deschis Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, la Botoșani

centru informare turistica 1Centrul National de Informare si Promovare Turistica(CNIPT) a fost inaugurat, luni, la Botosani. Centrul a fost înființat cu scopul de a promova potențialul turistic din județul Botoșani. Acesta va funcționa în Centrul Vechi, ca structură subordonată Consiliului Local Botoşani şi va fi deschis de luni până duminică, între orele 10.00-17.00. Pentru operaţionalizarea sa, au fost create cinci noi locuri de muncă.

Potrivit reprezentanților Primăriei Botoșani, obiectivul  a fost înfiinţat şi dotat cu ajutorul fondurilor europene, în cadrul proiectului „Crearea Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică Botoşani”, implementat de Municipiul Botoşani, în cadrul Programului Operaţional Regional.

like facebookAcesta este doar începutul acestui centru. Multe activități urmează să fie desfășurate. Turismul este o resursă pe care Botoșaniul se poate baza, turismul cultural, turismul religios, de ce nu și turismul de divertisment, dacă ne gândim puțin în viitor, peste ceva vreme când se va deschide și parcul de agrement. Deschiderea acestui centru în Centrul Vechi atinge și un alt deziderat al nostru, și anume revitalizarea centrului vechi. Cred că este un câștig pentru toți botoșănenii, pentru turiștii care vor veni în Botoșani, pentru agenții economici implicați în turism„, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Valoarea totală a proiectului, este de 601.755,93 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *