VIDEO Toţi stâlpii nocturnei Stadionului Municipal au fost montaţi

stalp nocturna fc botosani4Lucrătorii firmelor de construcţii au montat, duminică, ultimul stâlp al nocturnei Stadionului Municipal.

Lucrările au fost conform graficului stabilit, iar la ridicarea stâlpului din zona porţii doi de acces a asistat şi viceprimarul Cătălina Lupaşcu.

Stadionul va fi luminat de patru stâlpi, trei în exterior şi unul în interiorul arenei.

În cursul săptămânii viitoare vor începe probele de lumină şi reglajele, iar primul meci ce se va disputa în nocturnă va fi cel împotriva echipei Dinamo Bucureşti pe 13 septembrie.

 

 

 

 

stalp nocturna fc botosanistalp nocturna fc botosani1stalp nocturna fc botosani2stalp nocturna fc botosani3stalp nocturna fc botosani6stalp nocturna fc botosani7

2 thoughts on “VIDEO Toţi stâlpii nocturnei Stadionului Municipal au fost montaţi

  1. Se aude „prin targ” cum ca reflectoarele nu sunt Philips asa cum prevedea proiectul! Oare sa fie adevarat ca au fost inlocuite cu niste chinezarii ieftine? Asteptam cu mare interes evolutia faptelor, nu cred ca cei de la Philips vor sta cu mainile in san.

  2. Prea multe stiri cu stalpii astia. Propun ca pana la meciul cu Dinamo sa se monteze cate un neon pe zi,iar pentru fiecare neon sa faceti cate un articol,ce parere aveti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *