Încă o victima a apei! A venit de la București în vacanță la Dorohoi, dar a sfârșit înecat

inecat in iazul Polonic DorohoiÎncă o persoană a căzut, sâmbătă, victimă a apelor. Este vorba de un bărbat în vârstă de 40 de ani care s-a înecat, sâmbătă la prânz, în iazul Polonic din municipiul Dorohoi.

Acesta a mers la scăldat, însă a fost văzut dispărând în apă. Martorii au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat lucrătorii de la Detașamentul de Pompieri Dorohoi. Corpul neînsufleţit al barbatului a fost găsit după aproximativ 20 de minute de căutări, în zona unde a fost văzut ultima dată în viaţă, la circa 20 de metri de mal, la o adâncime de aproximativ doi metri. Acesta a fost adus la suprafaţă cu ajutorul unei căngi. După recuperarea trupului neînsuflețit s-a trecut la manevre de resuscitare la care acesta nu a răspuns, declarându-se decesul.

Ioan B., din București, a venit la rude în Dorohoi. Acesta, însoțit de Constantin H., din Dorohoi, au mers la pescuit la iazul Polonic, iar pentru a se răcori au intrat împreună în apă. Din spusele celui cu care se afla, acesta nu a mai putut înota și s-a scufundat.

Poliția a deschis o anchetă, urmând ca la fața locului să se deplaseze un echipaj de la Biroul de Criminalistică Dorohoi și de la Medicina Legală pentru a ridica corpul bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *