Spitalul Judeţean nu dispune de fonduri pentru majorarea lefurilor asistenţilor care au promovat examenul de grad

viorel iliutaAsistenţii medicali care au promovat examenul de grad principal nu-şi vor primi prea curând lefurile mărite. Viorel Iliuţă, managerul Spitalului Judeţean, a declarat că bugetul spitalului este insuficient şi că nu permite unităţii să angajeze cheltuieli suplimentare.

Gradul principal a fost dat la sfârşitul anului trecut, iar concursul a fost organizat de Ordinul Asistenţilor şi nu de spital. Noi recunoaştem acest concurs, recunosc oricând gardul principal, dar finanţarea care se doreşte, finanţarea suplimentară prin mărirea salariilor, nu poate să se întâmple foarte repede până când bugetul spitalului permite acest lucru. Nu resping ideea, ci spun că această implementare se va face atunci când bugetul spitalului o permite”, a spus Viorel Iliuţă.

like facebookLa Spitalul Judeţean de Urgenţă sunt 117 asistenţi medicali în această situaţie. Aceştia au declanşat şi un protest spontan pentru primirea drepturilor ce li se cuvin.

One thought on “Spitalul Judeţean nu dispune de fonduri pentru majorarea lefurilor asistenţilor care au promovat examenul de grad

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *