Leo Grozavu: Le-am spus jucătorilor că cele trei puncte cu Astra nu înseamnă nimic dacă nu vom face o partidă bună şi la Galaţi

leo grozavu si quenten fc botosaniTehnicianul FC Botoşani a prefaţat, vineri, partida pe care o va disputa în deplasarea de la Galaţi.

Leo Grozavu  a catalogat meciul cu Oţelul ca fiind unul dificil, iar un rezultat negativ ar şterge meritele succesului cu Astra,

like facebook” Va fi o partidă dificilă prin prisma faptului că avem de recuperat puncte la adevăr. Ştim cu toţii că nici echipa de la Galaţi nu a început foarte bine campionatul, dar sunt într-o revenire. Suntem catalogaţi cu prima şansă, însă nu ştiu ce înseamnă acest lucru, trebuie să demonstrăm pe teren. Le-am spus jucătorilor, în această săptămână, că cele trei puncte cu Astra nu înseamnă nimic dacă nu vom face o partidă bună şi la Galaţi. Avem nevoie să recuperăm acele puncte pe care le-am pierdut în prima etapă”, a spus Leo Grozavu.

Meciul dintre Oţelul Galaţi şi FC Botoşani se va disputa, duminică, de la ora 19.00 şi va fi transmis de Dolce şi Look TV Plus.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *