Vicepremierul Dragnea: La rectificarea din septembrie, pentru Botoşani va mai fi alocată o sumă pentru dezvoltarea infrastructurii locale

victor ponta la botosani2Vicepremierul Liviu Dragnea a anunţat, joi, că judeţul Botoşani va primi o nouă tranşă de bani la rectificarea bugetară din septembrie, pentru lucrări de investiţii în dezvoltarea infrastructurii locale. Dragnea a afirmat că, din păcate, zeci de localităţi din judeţul Botoşani au fost finanţate incorect, iar „comunităţile de acolo au fost stopate de a avea acces la dezvoltare”.

Suma totală pentru această tranşă este de 112 miliarde lei vechi şi la rectificare din septembrie, pentru Botoşani va mai fi alocată o sumă. Este important ca sumele să fie cheltuite. De asemenea, pentru Botoşani s-a semnat un proiect de termoficare, respectiv reabilitarea şi modernizarea punctelor termice, în valoare de 20 miliarde le vechi„, a spus Dragnea.

like facebookPotrivit vicepremierului, 15 cămine culturale din judeţ sunt cuprinse în programul de investiţii, pentru opt se va semna contractul de execuţie, iar celelalte şapte cămine sunt în faza de finalizare a documentaţie.

Totodată Dragnea a anunţat că o altă tranşă de microbuze şcolare urmează să fie date judeţului Botoşani.

Autor: Lăcrămioara Lupașcu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *