VIDEO Ponta: Toţi cei care au solicitat microbuze le vor primi în cursul acestui an

victor ponta multime 004Premierul Victor Ponta a înmânat, joi, cheile de la 11 microbuze şcolare. Ponta a declarat că toate primăriile care au solicitat microbuze şcolare le vor primi în acest an. La nivel de ţară vor fi repartizate în total 1254 microbuze pentru transportul elevilor.

Mă bucur mult că putem să dăm azi cele 11 microbuze şcolare. Important este că toţi cei care au solicitat microbuze le vor primi în cursul acestui an. Ştiţi foarte bine, fiecare dintre primarii prezenţi, cât de important este pentru copii să aibă mijloace de transport. Cei mai mulţi nu aveaţi mijloace de transport sau erau mijloace de transport învechite. Vom reuşi să le dăm pe toate cele 1254 de microbuze în toată ţara. Erau probleme. Copiii mergeau pe jos şi ajungeau foarte greu la şcolă şi mă bucur că am reuşit să facem acest lucru„, a spus Ponta la Botoşani.

Beneficiarii microbuzelor şcolare vor fi elevii din Avrămeni, Corni, Coşula, Coţuşca, Cristineşti, Curteşti, Drăguşeni, Frumuşica, Nicşeni, Todireni şi Ungureni.

like facebookAlte două comune- Roma şi Văculeşti- au primit microbuze în urmă cu două săptămâni.

One thought on “VIDEO Ponta: Toţi cei care au solicitat microbuze le vor primi în cursul acestui an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *