VIDEO Premierul României, atac la Florin Ţurcanu: Stând după deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean blocam judeţul

victor ponsa liviu dragnea 2Prim-ministrul Victor Ponta l-a atacat, joi, în termeni duri pe preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Ponta a declarat că de la nivel central s-a reuşit deblocarea proiectelor de dezvoltare locală, pentru că dacă ar fi stat după preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, se bloca judeţul.

Important este că judeţul Botoşani, care a fost blocat de un preşedinte de Consiliu Judeţean, pentru că nici el nu ştie cu ce se ocupă, am reuşit să-l deblocăm pentru proiectele de dezvoltare locală şi domnul vicepremier Dragnea mi-a spus că avem 38 de proiecte din 26 de localităţi. Foarte bine, că stând după deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean blocam judeţul şi nu se mai întâmpla nimic aici„, a spus Ponta, joi, la Botoşani.

 

like facebookDeclaraţia a fost făcută în momentul în care primarii celor 24 de localităţi au primit contractele de finanţare pentru lucrări de investiţii în dezvoltarea infrastructurii locale.Este al doilea atac al premierului Ponta făcut la Botoşani, la adresa preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu.

2 thoughts on “VIDEO Premierul României, atac la Florin Ţurcanu: Stând după deşteptul ăsta de preşedinte de Consiliu Judeţean blocam judeţul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *