Ministrul Sanatatii vine la Botosani. CPU de la Pediatrie trece la Ministerul Sanatatii

ministru banicioiu upu botosaniCentrul de Primiri Urgente de la Sectia de Pediatrie a Spitalului Judetean va fi transferat cu finantarea la Ministerul  Sanatatii. Anuntul a fost facut, joi, de deputatul Tamara Ciofu, care a declarat ca urmeza sa ajunga la Botosani si ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu. Acesta va avea o intalnire cu sindicatele si va vizita si UPU de la Spitalul Judetean.

Astazi va veni si ministrul Sanatatii. Va veni la CPU, Spitalul Judetean tocmai ca sa comunice ca s-au repartizat 80% din banii care se cuvin Sectiei de Pediatrie pentru acest CPU. S-au primit 25 miliarde lei vechi, din care 23 miliarde lei vor fi dirijati pentru  plata salariilor, iar 2 miliarde vor fi pentru achizitionarea materialelor sanitare si medicamentelor de urgent. Acesta este deja un prim pas in care este recunoscuta structura si ca s-a finantat acest CPU. In sfarsit, ceea ce de cinci ani se incearca s-a reusit acum. Este semnat ordinul, iar de luni primesc banii„, a spus Ciofu.

like facebookSi premierul Victor Ponta a confirmat, joi, la Botosani, ca CPU trece cu finantarea la Ministerul Sanatatii. Asta inseamna ca Spitalul Judetean va fi degrevat de niste cheltuieli.

 

One thought on “Ministrul Sanatatii vine la Botosani. CPU de la Pediatrie trece la Ministerul Sanatatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *