Foto şi video! Lacrimi de durere: Elevul de la Colegiul Laurian, înecat la piscină, condus pe ultimul drum

inmormantare valentin mistreanu botosani2Sute de elevi, prieteni si cunoscuti l-au condus, joi, pe ultimul drum pe Valentin Mistreanu, tanarul de 17 ani, mort in urma unui accident la piscina.

like facebook Trupul neinsufletit a fost depus la Biserica “Cuvioasa Parascheva”, de pe Pietonalul Unirii, dupa care cortegiul funerar a pornit către cimitirul Pacea, unde băiatul îşi va dormi somnul de veci. Prietenii, apropiatii, dar si colegii erau devastati de moartea tanarului.

Cativa tineri au purtat o pancarta „cu mesajul: „Vali, te vom purta mereu in inimile noastre. Te iubim!„.

inmormantare vali mistreanu 4Colegii tanarului erau inca socati de moartea fulgeratoare a lui Valentin. „A fost un coleg deosebit„, a spus un tanar. La inmormantare au participat si cativa profesori ai elevului. Cortegiul funerar a trecut si prin fata Colegiului „A.T.Laurian”, acolo unde Vali era elev. El a fost ingropat cu fanfara. In timpul slujbei, unei tinere i s-a facut rau.

Reamintim ca tanarul de 17 ani a decedat, luni, in urma unui accident la piscina Hotelului Maria. El a murit inecat.

 

inmormantare valentin mistreanu botosani1inmormantare valentin mistreanu botosani4inmormantare valentin mistreanu botosani5inmormantare valentin mistreanu botosani6inmormantare valentin mistreanu botosani7inmormantare valentin mistreanu botosani8inmormantare valentin mistreanu botosani9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *