VIDEO A fost montat primul stâlp al nocturnei Stadionului Municipal

stalp nocturna stadion fc botosani4Muncitorii firmei de construcţii desemnate să execute lucrările la nocturna Stadionului Municipal au montat, joi, primul stâlp. Cu o înălţime de 48 de metri, stâlpul a fost amplasat în zona peluzei Marian Crudu fiind necesare două macarale de mari dimensiuni.

La operaţiune a asistat şi viceprimarul Eugen Ţurcanu ce a precizat că muncitorii sunt profesionişti şi se încadrează în graficul menţionat. Potrivit acestuia al doilea stâlp va fi montat până la sfârşitul săptămânii, iar la sfârşitul săptămânii viitoare să fie montaţi toţi patru.

” Am avut emoţii când am urmărit ridicarea stâlpului, dar totul a decurs cu bine, firma care se ocupă de acest lucru are experienţă vastă şi utilajele adecvate. În graficul stabilit data de astăzi pentru montarea stâlpului, urmând ca până la sfârşitul săptămânii să fie montat stâlpul din zona bulevardului, iar apoi utilajele să fie mutate în stadion pentru montarea celui din interiorul arenei. La sfârşitul săptămânii viitoare se va finaliza montarea tuturor celor patru stâlpi. Sperăm să terminăm lucrarea până la meciul cu Dinamo”, a declarat Eugen Ţurcanu.

 

stalp nocturna stadion fc botosani2stalp nocturna stadion fc botosani1stalp nocturna stadion fc botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *