Presedintele organizatiei municipale de femei a PNL despre vizita lui Ponta: Este specific PSD si cand vad asemenea lucruri ma gandesc cu durere in suflet la perioada comunista

Victor Ponta la Baisa- BotosaniPresedintele organizatiei municipale de femeie a PNL, Catalina Lupascu, a declarat ca vizita lui Victor Ponta la Botosani este una electorala. Ea il acuza pe premierul Romaniei ca isi face campanie electorala pe bani publici.

like facebookMi-as fi dorit ca aceste microbuze sa mearga direct catre primariile care le asteapta de altfel de multi ani. Nu mi se pare firesc sa faci o asemenea vizita de lucru in municipiul Botosani pentru cateva microbuze scolare. Daca stam si ne gandim la necesarul de microbuze scolare, aceste cateva microbuze cu siguranta nu rezolva marea problema a invatamantului botosanean. Este specific PSD si cand vad asemenea lucruri ma gandesc cu tristete si durere in suflet la perioada comunista. Ne aduce aminte de acea perioada in care din orice, atunci cand venea in vizita prea-iubitul, prera-maretul si atotstiutorul Nicolae Ceausescu, totul era aliniat, asezat si pregatit pentru ca dumnealui sa isi realizeze vizita de lucru. Se pare ca la ora actuala cel care isi doreste cu ardoare sa ajunga la Cotroceni, domnul Ponta, va folosi orice asemenea moment pentru a iesi in evidenta. Poate domnul primar il duce si pe santierele Botosaniului, pe cele zece santiere astfel incat sa vada investitiile si atentia pe care domnul ponta a acordat-o municipiului Botosani„, a spus Catalina Lupascu.

Victor Ponta va ajunge la Botosani joi seara.

One thought on “Presedintele organizatiei municipale de femei a PNL despre vizita lui Ponta: Este specific PSD si cand vad asemenea lucruri ma gandesc cu durere in suflet la perioada comunista

  1. Daca mai gindesti mult in acest stil, s-ar putea sa mori de tristete in primul rind si dupa aceea de durere ca nu este la putere PNL-ul ca sa taie el panglicele.
    Stii ceva, lasa gargara madame. Prim-ministrul Romaniei a venit pentru inaugurarea DE 58 Botosani – Suceava si, daca a venit, de ce sa nu puncteze si repartizarea acestor microbuze. Cite microbuze a primit judetul Botosani in cei peste 8 ani de guvernare PDL-ista. Le numeri pe degete. De ce? Pentru ca II DUREA IN COT DE BOTOSANI pe cei de-alde Boc, Basescu, Flutur, Turcanu si Humelnicu ( ca deputati). Nu-i asa?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *