Festivalul Summer Fest se organizează. Vezi când!

public summer fest3Botosanenii vor avea parte si anul acesta de distractie la Festivalul Summer Fest. Viceprimarul Catalina Lupascu a declarat ca evenimentul va fi organizat de o firma din Iasi, in perioada 4-7 septembrie, in Centrul Vechi.

Viceprimarul spune ca festivalul nu va fi organizat din bani publici, ci se va apela la sponsori.

Va fi luni o sedinta extraordinara pentru a asigura majoritatea necesara pentru desfasurarea activitatii cultural sportive. Am pregatit scrisorile care le vom trimite catre agenti economici care ar putea fi parteneri in desfasurarea acestei activitati. Imi doresc ca botosanenii sa vina in Centrul Vechi, sa demonstreze ca isi iubesc orasul fiindca aici vor avea parte de activitati surpriza, activitati care ne dorim noi sa se adreseze tuturor varstelor. Va fi un sfarsit de vara la Botosani„, a spus Catalina Lupascu.

like facebookEa spune ca pe scena vor urca si artisti nationali, firma organizatoare urmand sa obtina venituri din inchirierea spatiilor. Festivalul trebuie sa aiba loc intre 21 si 24 august, insa datorita disputelor politice el se organizeaza mai tarziu.

 

One thought on “Festivalul Summer Fest se organizează. Vezi când!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *