Botoşănean rănit într-un accident în judeţul Suceava

accident2Accident, miercuri, pe DN2, în afara localităţii Cumpărătura. Un bărbat de 47 ani, din comuna Mălini în timp ce conducea ansamblul rutier cu care transporta deşeuri răşinoase (lemn), din cauza faptului că încărcătura nu a fost asigurată corespunzător, din remorca ansamblului rutier a căzut pe partea carosabilă o bucată de lemn, aceasta obturând circulaţia traficului rutier.

În acel moment, din sensul opus circula autoturismul condus de un bărbat de 43 ani, din judeţul Botoşani, care nu a păstrat o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un tânăr de 28 ani, din municipiul Suceava, ce a frânat pentru evitarea bucăţii de lemn căzută pe carosabil.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 43 de ani, care s-a deplasat la spital, însă a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Toţi cei trei conducători auto implicaţi în accidentul rutier, au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative, după care li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *