Un director PNL atacă familia preşedintelui Florin Ţurcanu

Florin Turcanu si Roxana Anusca
Florin Turcanu si Roxana Anusca

Un membru al PNL şi director la o societate subordonată Consiliului Judeţean a ieşit cu un atac la soţia preşedintelui Consiliului Judeţean.

like facebookViorel Coman, director Eco Sal Botoşani SA s-a declarat revoltat de o postare publicată de Roxana Ţurcanu pe pagina sa de socializare.

Partenera şefului judeţului a postat, din concendiul de la mare, mai multe fotografii însoţite de mesajul ” Aşa ca să moară duşmanii…, să comenteze cu spor.. până ce de ciudă mor”. 

” Dezaprob modul cum a fost postat, chiar dacă este o pagină personală de Facebook, declaraţiile „să moară duşmanii”. Cred că deputaţii şi senatorii sau chiar şi un membru simplu trebuie să aibă bun simţ şi declaraţii decente la adresa cetăţeanul pentru că el ne trimite acolo şi pe el în respectăm. Toţi avem duşmani, dar modul cum s-a exprimat eu îl consider indecent şi în dezaprob cu toată puterea. Nu mă interesează dacă vor fi repercursiuni, eu sunt membru PNL, eu respect interesul cetăţeanul, nu sunt acolo să aprob orice spune orice membru al partidului fie că el este şi deputat”, a spus Viorel Coman.

 

 

4 thoughts on “Un director PNL atacă familia preşedintelui Florin Ţurcanu

  1. Asa este domnule Coman. Dupa acesdte postari indecente, dar si dupa prestatia ,,de exceptie” din Parlamentul Romaniei ( adica, pardon – nu a facut absolut nimic) VOTATI-O FRATILOR in continuare pe madame Turcanu ca sa va consume banii din impozite si taxe pe degeaba.

  2. Doamna parea pe vremuri decenta – totusi casatoria cu un cocalar a adus-o din pacate si pe ea in aceasta tagma.
    Jenant mesajul ala, imi pare rau pentru ea ca s-a coborat la nivelul zootehnistului respectiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *