Elevi botoşăneni, premiaţi în tabara internaţională Cangurul

silviu mihnea cucuiet- botosaniIn perioada 3-11 august 2014, la Straja , in judetul Hunedoara, s-a organizat tabara internationala Cangurul, la care au participat peste 450 de elevi din Romania, Bulgaria si Kazacstan.
Echipa din Botosani  a fost alcatuita din trei baieti, Silviu Mihnea Cucuiet (foto), elev in clasa a IX a la CNME Botosani, care a fost pentru a doua oara consecutiv in tabara, Tudor Darius Cardaş, clasa a V-a CNATL Botosani si Rareş Mihai Ostopovici, clasa a VI-a, Scoala Gimnaziala „M.Kogalniceanu” Dorohoi, toti trei castigand tabara la baraj pentru disciplina matematica.
like facebookLa concursurile si atelierele organizate in tabara, echipa botosaneana  a obtinut locul 17 din 52 de echipaje; elevul Cucuiet Silviu Mihnea a obtinut Premiul 3 la atelierul de fizica coordonat de domnii dr. Mihai Ganciu-Petru si dr. Maria Titeica, Mentiune (singurul elev de clasa a 9 a care a fost premiat) la concursul „Intreaba si castiga”-pentru numere simpatice masurate la milimetru, premiul 1 la atelirul de Origami, coordonat de prof. Andreass Boruga . S-au mai obtinut mentiuni la Atelierul de fizica si Origami de catre elevul Ostopovici Rares.

 

One thought on “Elevi botoşăneni, premiaţi în tabara internaţională Cangurul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *