Primarul Portariuc propune sancţionarea disciplinară a viceprimarului Lupaşcu

Catalina Lupascu si Ovidiu Portariuc
Catalina Lupascu si Ovidiu Portariuc

Primarul Ovidiu Portariuc va propune Consiliului Local sancţionarea disciplinară a viceprimarului Cătălina Lupaşcu, pentru neîndeplinirea unor sarcini de serviciu. Portariuc îi reproşează viceprimarului că nu a dus la îndeplinire una din sarcinile trasate, aceea de a organiza Festivalul Summer Fest.

Vom vedea dacă este vorba şi de incompetenţă. Acest subiect a fost interpretat politic. De aproape jumătate de an, domnii viceprimari se plâng că nu au atribuţii. Când li se oferă încep să se vaite că nu ştiu ce să facă sau că nu pot să facă. Nu mai ştiu cum să procedez cu ei: ori vor să facă ceva, ori nu vor. Le-am oferit tot sprijinul şi nu este un lucru atât de complicat dacă vrei să-l faci. Dacă nu vrei să-l faci, sigur că găseşti multe scuze şi motive”, a spus Portariuc.

like facebookEl a spus că va propune sancţionarea viceprimarului, dar nu ştie dacă acesta va fi şi sancţionat, dat fiind faptul că procedura prevede că doar Consiliul Local poate decide sancţiunile viceprimarilor.

Consilierii poate îşi vor da seama în cel de-al 12-lea ceas că la nivel executiv de viceprimari totul e doar un teatru pus în scenă cu scopul de a bloca şi sabota activitatea Executivului„, a adăugat Portariuc.

 

One thought on “Primarul Portariuc propune sancţionarea disciplinară a viceprimarului Lupaşcu

  1. Avem un primar care e un om de 2 bani!!!! Nu fac parte din nici un partid, nu sunt deloc fan Lupascu dar gestul primarului e incalificabil! Daca e asa mare barbat, de ce nu a organizat el???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *