1,9 milioane lei de la Ministerul Dezvoltării pentru municipiul Botoşani. Vezi pentru ce sunt banii!

Ovidiu Portariuc - Liviu Dragnea la BotosaniMinisterul Dezvoltării va aloca municipiului Botoşani, până la sfârşitul lunii august, 1,9 milioane lei, a anunţat, miercuri, primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a afirmat că banii vor fi daţi pentru continuarea proiectului de reabilitare a reţelei de termoficare. Potrivit lui Portariuc, până la această dată investiţia a fost realizată în proporţie de 80%.

Am primit confirmarea că Botoşaniul va primi o sumă destul de importantă, în urma vizitei efectuate săptămâna trecută la Ministerul Dezvoltării. Se va primi până la sfârşitul acestei luni 1, 9 milioane lei pentru continuarea proiectului de reabilitare a reţelei de termoficare. Este o sumă necesară în atingerea obiectivului stabilit de noi, acela ca începând cu anul următor Botoşaniul să fie pe primele locuri în ţară la cea mai ieftină gigacalorie la populaţie„, a spus Portariuc.

like facebookContractul urmează să fie semnat de vicepremierul Liviu Dragnea. Edilul municipiului Botoşani mai spune că suma respectivă a fost aprobată deja prin ordin de ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *