Organizarea Summer Fest, la mâna consilierilor locali

public summer fest3Organizarea Festivalului Summer Fest a ajuns subiect de dispută politică între cei doi viceprimari şi primar. Viceprimarul Cătălina Lupaşcu l-a acuzat, miercuri, pe primarul Ovidiu Portariuc de incompetenţă şi de neimplicare în organizarea manifestării. Viceprimarul a spus că organizarea festivalului va fi decisă de consilierii locali într-o şedinţă extraordinară, care va avea loc la începutul săptămânii viitoare.

Cel mai probabil, manifestarea nu va mai avea loc în condiţiile în care nu sunt bani pentru organizare, iar timpul rămas este foarte scurt. Există, totuşi, şi o altă variantă luată în calcul, respectiv amânarea festivalului.

like facebookBugetul pentru Summer Fest este zero, iar până la această dată nu s-a trimis nicio scrisoare la niciun agent economic, care ar fi putut fi partener în organizarea acestei activităţi. Există doar o ofertă din partea unei firme organizatoare de eveniment. Având aceste date, buget zero, dezinteres total din partea domnului primar, având în vedere că la adresa pe care am trimis-o domniei sale am primit răspuns de la un anume domn Beţenchie, care bănuiesc că are calitatea de primar al municipiului Botoşani. Dezinteresul a fost total din partea domnului primar, care şi-a bătut joc de tot ce înseamnă acest eveniment. Decizia finală va fi luată în şedinţa extraordinară de săptămâna viitoare„, a spus Cătălina Lupaşcu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *