Daune de 100.000 de lei după un accident mortal

trimisi in judecataUn tânăr, de 27 de ani, a fost obligat la plata unor daune de 100.000 de lei după un accident mortal. Mihai Grădinariu a fost obligat, de judecătorii Judecătoriei Botoşani la plata daunelor către membrii familiei lui Dan Filip, un bărbat pe care l-a omorât după ce a dat cu un scuter peste el. Pe latura penală tânărul a fost condamnat, în octombrie 2013, la doi ani de închisoare cu executare.

Fapta s-a întâmplat în luna iulie 2012 când tânărul aflat pe o motocicletă a dat peste un consătean, Dan Filip, care se îndreptata spre casă pe marginea drumului. Impactul a fost atât de puternic încât bărbatul a murit pe loc.

like facebookDupă producerea tragediei, motociclistul a fugit de la locul faptei fiind găsit câteva ore mai târziu, la domiciliu, de poliţişti. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,73 miligrame pe litru alcool în aerul expirat. Cercetările au stabilit că tânărul nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată fiind adusă în 2011 din Italia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *