VIDEO Imagini şocante! Două persoane, spulberate de maşini, pe trecerea de pietoni

accident trecere de pietoni Casa Cartii BotosaniDouă persoane au fost rănite grav în urma a două accidente de circulaţie care au avut loc în acelaşi loc, într-una din cele mai aglomerate intersecţii din municipiul Botoşani. Este vorba de intersecţia dintre Calea Naţională şi strada Marchian, pe trecerea de pietoni situată chiar în faţa Casei Cărţii.

like facebookPrimul accident a avut loc pe 5 iulie, când un bărbat a fost spulberat, pur şi simplu, de o maşină. Victima, aflată în stare de ebrietate, se afla pe trecerea de pietoni, dar se angajase în traversarea străzii pe culoarea roşie a semaforului.

Un şofer nu l-a observat, lovindu-l în plin.

În al doilea accident, produs în urma cu trei zile, victimă a fost o femeie. Şi în acest caz, greşeala aparţine pietonului. În timp ce alţi pietoni au aşteptat să se facă verde la semafor, bătrâna a încercat să traverseze strada, însă a fost lovită de un şofer grăbit de o firmă de pază. Acesta se pare că a trecut pe galben, lovind-o pe femeia grăbită.

FOTO Femeie ajunsă la spital după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni

5 thoughts on “VIDEO Imagini şocante! Două persoane, spulberate de maşini, pe trecerea de pietoni

  1. E din cauza statiei de tramvai…. Pretenții se grabesc sa prinda tramvaiul si din cauza asta nu se mai asigura la trecere…

  2. e si din cauza timpului mic la culoarea verde la trecere. o persoana care se deplaseaza putin mai greu nu poate traversa strada in timpul alocat. apopo, 5 minute sa coboare salvarea de la spital? nu vreau sa stiu cat ii lua daca se intampla undeva mai departe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *