Cosmin Andrei îi cere viceprimarului Lupaşcu să organizeze Summer Fest

cosmin andreiConsilierul local Cosmin Andrei îi cere public viceprimarului Cătălina Lupaşcu să organizeze Festivalul Summer Fest. El spune că din experienţa avută manifestarea poate fi organizată, chiar dacă termenul este scurt.

Fostul viceprimar susţine că misiunea Cătălinei Lupaşcu este cu atât mai uşoară cu cât condiţiile de organizare au fost stabilite în şedinţa de Consiliu local chiar de grupul de consilieri PNL-PDL, respectiv locaţia în Centrul vechi, dar şi datorită acelei oferte venite din partea firmei din Iaşi, care s-a angajat că va organiza evenimentul gratis.

like facebookNu m-am plâns niciodată de atribuţii. Cei doi viceprimari când nu au primit atribuţii s-au plâns, iar acum când au primit nu le pot duce la îndeplinire. Nu au nicio realizare notabilă, provoacă doar scandal în interiorul Primăriei , se lamentează. Nu fac altceva decât să saboteze activitatea primarului. Consider că primesc leafa de viceprimar degeaba„, a spus fostul viceprimar Cosmin Andrei.

Primarul Ovidiu Portariuc a delegat-o pe Cătălina Lupaşcu să organizeze Summer Fest, iar viceprimarul a spus că urmează să ia o decizie în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *