Foto! Scandal în plin centru al Botoşaniului între două femei. Mărul discordiei: un bărbat

scandal romiDouă femei au fost cât pe ce să se ia la bătaie în plină zi, marţi, pe Pietonalul Bancar din municipiul Botoşani. Scadalul a izbucnit de la un bărbat. Ambele femei sunt de etnie rromă, una dintre acestea acuzând-o pe cealaltă că fură bărbaţii de la femei. Revoltată, femeia a început să-i adreseze injurii celeilalte şi să strige în gura mare cuvinte jignitoare. În momentul în care a sărit să o ia la bătaie, a intervenit un echipaj al Poliţiei Locale, care era în zonă. Victima a fugit, iar femeia care a provocat scandalul a vrut să intre în audienţă la primarul Ovidiu Portariuc.

Fură bărbaţii de la femei, fură bărbaţii noştri.  Panarama asta, vânăta asta ne fură bărbaţii. Vreau să merg în audienţă la primar să nu mai lucreze pentru rromi. Noi nu o vrem aici să lucreze pentru noi. Nu a ales-o nimeni. Mi-a furat bărbatul şi este reprezentant la romi. Îi arăt eu să nu mai lucreze la romi„, a spus revoltată femeia.

like facebookEa a fost dusă, ulterior, la sediul Poliţiei Locale. Cel mai probabil, femeia va fi amendată pentru tulburarea ordinii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *