Prietenii şi colegii, şocaţi de moartea elevului de la Laurian

vlad mistreanu at laurian piscina hotel mariaColegii şi prietenii adolescentului, de 17 ani, ce a decedat în urma unui accident la piscină, sunt şocaţi de moarta sa.

like facebookZeci de mesaje de condoleanţe au început să apară pe pagina de Facebook al lui Valentin Mistreanu, majoritatea exprimându-şi uimirea de dispariţia fulgerătoare. Colegi de la Colegiul AT Laurian, prieteni încă din fragedă copilărie şi rude au ţinut să-şi exprime compasiunea.

„Nu pot sa cred ca ai plecat dintre noi sa ne spuna cineva ca totul e o gluma,va rog. Sincere condoleante familiei,sa ai grija de noi de acolo de sus !!!!!!!!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace…. Sincere condolianțe familiei … Îmi pare nespus de rau .. ..Dumnezeu să te aibă în pază”

„Odihneste-te in pace , ai fost un baiat foarte bun , nu imi vine sa cred parca ieri ma asteptai cu dulciuri in fata blocului”

„Dumnezeu sa te ierte prietene ai fost unul dintre cei m.ai buni prieteni ai mei Ai fost ca un frate pentru mine >:D< Condoleante familiei”

„Nu o sa te uitam niciodata, speram ca ai ajuns intr-un loc mult mai bun decat asta. Odihneste-te in pace. Sincere condoleante familiei.”

Acestea sunt doar câteva dintre postările de pe pagina de socializarea, gândurile apropiaţilor înmulţindu-se aproape la fiecare minut.

Adolescentul, care s-a accidentat la piscina hotelului Maria, a murit

One thought on “Prietenii şi colegii, şocaţi de moartea elevului de la Laurian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *